Lopende projecten:

Op dit moment hebben wij diverse particulier gerichte projecten onderhanden. Hierbij kunt u denken aan een aanbouw of verbouwing tot aan een complete nieuwbouw woning. Hieronder staan enkele lopende projecten weergegeven

    

 

Villa Berg en Bos, Apeldoorn

Berg en Bos, Apeldoorn, zal in het voorjaar van 2014 weer een prachtige woning rijker zijn. Hier wordt momenteel gewerkt aan de realisatie van een stijlvolle villa. Het ontwerp van deze villa komt van MTB Architecten uit Apeldoorn. Voor meer informatie over MTB Architecten: klik hier.
De technische installatie in de villa kent hoogwaardige technologiën. De woning wordt namelijk voorzien van een gebouwbeheerssysteem (domotica). Hiermee is eigenlijk alles in de woning onder verschillende omstandigheden aan te sturen. Jaloeziën sluiten zodra het licht naar binnen schijnt, rolgordijnen sluiten wanneer het donker wordt, alle verlichting in de woning gaat met één bediening uit en zo zijn er nog vele gemakken die het wonen aangenaam en comfortabel maken. De gehele verlichtingsinstallatie wordt overigens uitgevoerd in LED.  

2 Vrijstaande woningen, Lochem

In Lochem zullen we het complete installatiewerk uitvoeren voor 2 vrijstaande woningen. De duurzame gedachten bij deze woningen: het toilet wordt doorgespoeld met gefilterd regenwater. Daarnaast zal de verwarmde ventilatielucht uit de woning gebruikt worden om warm water te maken voor de douche, bad en wastafels.

Prins Bernhardstraat 8
7391 DL Twello
Tel. 0571-271976
Fax. 0571-274512
info@vannieltwello.nl